Month: april, 2013
Berner Sennen ook oranje fans.

30 april 2013, de dag in het teken van oranje.

Ook wij hebben ervan genoten en zijn zo met onze baas en vrouwtje naar Westzaan en IJmuiden geweest. Of wij het leuk vonden dat geslenter over een braderie dat is nog maar de vraag maar we hadden wel veel bekijks en kregen ook heel veel aandacht en aaitjes. Eigenlijk was het best leuk maar nu zijn we moe en zeggen we geen pap meer.

DSC_1010

Voortgang Donna

Het gaat goed met Donna, haar buikje begin je goed te zien. Nadat ze de laatste twee weken wat vermoeid was en lusteloos begint ze nu weer wat meer energie te krijgen. Wel merk je dat ze veel geinteresserder is in alles wat eetbaar is, zodra ze denkt dat er wat te halen valt staat ze al naast je. Kortom alles verloopt naar wens .

 

Werpkist

Om Donna alvast aan de werpkist te laten wennen hebben wij deze gisteren provisorisch neergezet in een hoekje van de huiskamer.  Zoals verwacht ging Jasmine in de werpkist liggen en Donna keek er niet naar om. Maar de dames blijven ons altijd verrassen. Bij het naar bed gaan draaiden ze de rollen om, Jasmine ging uit de werpkist op een hondenkleedje liggen voor de werpkist en Donna ging in de werpkist. Toen een van ons in de nacht beneden kwam lagen zij nog steeds zo.

Na de ochtendmaaltijd moet er altijd gekloven worden zo ook vandaag. Donna had als eerste een kluif te pakken en vloog ermee de werpkist is en Jasmine werd vriendelijk verzocht om uit de kist te blijven en zich neer te vleien voor de kist.

P1050567P1050568

Energie

De paasdagen liggen bijna achter ons. Wij hebben genoten van de paasdagen, op 1e paasdag zijn wij heerlijk naar het strand in IJmuiden geweest en konden helemaal uit onze dak gaan. De hele avond hebben we knock out gelegen op onze kleedjes.

Donna en Jasmine bij het strand in IJmuiden.

Donna en Jasmine bij het strand in IJmuiden.

Op 2e paasdag zijn wij samen met Oma naar de Soesterduinen geweest. Wat een heerlijk gebied is dat om te lopen. Wij hebben er van genoten en de dames ook.

Kortom het was een weekend vol energie wat ook weer energie geeft. Op naar het volgende moment.

Oma en Jasmine