Wat zijn we blij, rond 10 mei verwachten wij pups van onze Jasmine. Eigenlijk liet zij na de dekking al meteen merken dat er iets aan het veranderen was. Ze begon meteen meer te eten en ze probeerde de bakken van de andere honden ook nog leeg te eten, uiteraard was dit niet de bedoeling. Ze was erg moe, ze sliep alleen maar en als ze voor haar behoefte naar buiten moest deed ze er alles aan om zo snel mogelijk weer binnen te komen. Na twee weken was het over met het eten en lag madam als een apatische hond op de bank, diep in slaap en ontzettend veel dromen. Rond de 28ste dag na de dekking kwam de levendigheid weer terug, haar ogen begonnen weer te glimmen en onze Jasmine was er weer. Langzaam begon ze weer te eten en op dit moment krijgt ze haar eten verdeeld over meerdere porties. Kortom een klassieke dracht tot nu toe.
Vandaag was de dag of haar dracht bevestigd kon worden door het maken van een echo en ja hoor en zijn meerdere pupjes gezien. Wij hopen dan ook dat alles verder goed zal verlopen.

j1