We zijn begonnen aan week 8 van de dracht. Het is nu duidelijk te merken dat onze Jasmine drachtig is. De wandelingen worden al wat korter en alles gaat op zijn elf en dertigst. De laatste tijd ging het eten uitstekend maar sinds gisteren laat ze ook haar eten weer staan en dat terwijl het al kleine porties zijn verspreid over de dag. Maar goed, het kan geen kwaad er komt nog gewoon eten binnen. Wel is ze erg moe, ze kijkt ook erg lodderig uit haar ogen, maar dat mag, gewoon laten zien dat je drachtig ben.

Vandaag hebben we de werpkist neergezet in de huiskamer. Alle spullen die we tijdens de bevalling nodig hebben gecontroleerd, alles weer goed gereinigd en ontsmet. Kortom wij zijn er klaar voor maar onze lieve Jasmine moet het natuurlijk doen. Alvast veel succes lief dametje van ons.

DSC_0201