De pupjes zijn vandaag alweer een week oud. Een hectische week, met heel veel verdriet maar ook blijdschap dat het zo goed gaat met de pups. Ze zijn ontzettend goed gegroeid en tijgeren al heerlijk door de werpkist. In de avonduren mogen ze heerlijk bij ons op schoot liggen, lekker knuffelen met de andere honden wat op zich ook wel weer hilarische momenten oplevert. Zo lag 1 pupje bij mij op de borst en Donna en Bruce deden samen het poetswerk. Dat was voor de pup natuurlijk genieten en dat liet deze ook meteen weten, de poep en de plas kwam in grote hoeveelheden naar beneden. Ach dat hoort er bij en de wasmachine doet zijn werk wel weer om alles schoon te krijgen.

Vandaag hebben we de werpkist weer uit elkaar gehaald en even tip top gereinigd. De pupjes moesten even wachten op een andere plek maar dat deerde ze niet, ze gingen gewoon zonder lawaai rustig liggen slapen. Na de gedane arbeid mochten ze weer terug maar uiteraard werden ze eerst beloond met een heerlijke massage en een lekker flesje. Als toetje kwam Tante Donna nog langs in de werpkist, hun dag kan alvast niet meer stuk.

DSC_0456DSC_0457