De pupjes worden met twee weken ontwormd, het is altijd weer een gedoe om op deze leeftijd de pilletjes te geven. Het is opletten geblazen of ze niet stiekem de pilletjes weer uitwerpen. Vandaag had ik een andere tactiek toegepast. Eerst lekker de fles, dan een pilletjeDSC_0471 en meteen weer de rest van de fles er achteraan. Nou het was een verrassing want er werd vandaag niet gegocheld.

De werpkist hebben we voor een kwart met kranten bedekt en ook in de benches liggen handdoeken en een gedeelte krant. En ja hoor, al heel snel zie je pupjes hun behoefte doen op de krant. Is dit mazzel hebben, misschien wel maar ik zie ze ook doelbewust naar de kranten lopen om daar even te gaan zitten.

We noemen deze dag altijd de poepdag, na het ontwormen poepen ze veel meer, de pilletjes doen dus hun werk.