Vandaag is het officieel, we gaan zelfstandig naar buiten toe. Al een paar keer even laten wennen aan buiten maar dat was geen succes, de dames en heren wisten niet hoe snel ze weer binnen moesten komen. Vandaag hebben ze hun nieuwe onderkomen bekomen. Van daaruit kunnen ze direct zelfstandig naar buiten lopen en als ze het daar niet bevalt gewoon heerlijk binnen liggen in huiselijke omgeving.

Vandaag beviel het hun wel, ze waren eigenlijk niet binnen te krijgen. Maar toen de schemer zich aankondige lagen ze  met ze allen binnen heerlijk in dromenland.

Nu lekker de laatste maaltijd gehad en knorren met z’n allen. Op dit moment is het muisstil, ze slapen, ze verwerken hun opgedane ervaringen en dat waren er heel wat vandaag. Niet alleen het verhuizen maar ook de geluiden van buiten. Prompt gingen onze buren stenen zagen, nou ze keken even wat is dat nu en gingen gewoon verder met hun eigen activiteiten.

Zo morgen eens kijken of er weer foto’s kunnen worden gemaakt. Moet wel in de ochtend gebeuren anders hebben wij heel veel last van de zon.