Het is bijna weekend maar eerst de regenachtige vrijdag maar eens doorkomen. De pups kunnen meteen aan de regen wennen, ze geven er eigenlijk niks om en blijven ook gewoon buiten liggen. Als het een klein beetje misert is het niet zo erg maar bij stortbuien verplaatsen wij ze toch maar even naar binnen om daar verder te kunnen slapen.

Inmiddels zijn de pups voor de 3e keer ontwormt en komt er een druk weekend aan. Het weekend dat in het teken staat van pup bezoekjes maar eerst gaan we zaterdagochtend met de auto naar de dierenarts voor hun eerste inenting. De oorbeschermers zijn alvast tevoorschijn gehaald (grapje) want als alle 8 pupjes hun bekjes opentrekken dan springen spontaan je trommelvliezen. Op de terugweg gaan ze vast lekker slapen, moe van de heenreis en alle indrukken bij de dierenarts.

Tijdens een pupbezoekje heeft iemand onderstaande geweldige foto genomen.

Bruce samen met Diesel

Bruce samen met Diesel