Soms heb je van die dagen die je zo weer wil inleveren, vandaag was zo een dag.

Om half zeven zaten wij al met z’n allen buiten koffie te drinken. De hondjes helemaal wakker en de grotere honden ook. Er is veel contact tussen de groepen, niet alleen binnen de hekken maar ook buiten de hekken. Je zou er soms toch bang van worden, nee hoor, het is gewoon een kwestie van zover mogelijk met je tong komen om contact te maken met de pups.

DSC_0885

 

 

 

 

 

De andere waren met hele andere dingen bezig.

DSC_0881

In de ochtend is de vlonder met de hoge drukspuit schoon gemaakt. Dacht redelijk snel klaar te zijn daar de hondjes waarschijnlijk in de keuken gingen liggen, nou niet echt. Vijf van de acht vonden het nodig om te helpen, dus dat betekende voorzichtig doen en rustig aan. De andere bleven slapen, ook helemaal goed. Het resultaat 5 natte honden die ontzettend veel plezier hebben gehad. Uiteraard werd dit gevolgd door een lange slaap periode.

Vanavond hebben we de speelweide weer uitgebreid, wouw ze kwamen allemaal helpen en gingen helemaal uit hun dak. Wij moesten ook nog ff met de bezem wat bloemresten wegvegen, dat was toch wel heel erg interessant.

DSC_0886

Vanmiddag was er geen land met ze te bezeilen, alles wat we niet leuk vonden deden ze, er werd veel gesloopt en het woord ho hadden ze nog nooit van gehoord. Maar gelukkig toen er weer wind kwam en het wat koeler werd zakte ook de baldadigheid.
Zo morgen maar eens kijken of er nog leuke plaatjes te maken zijn, ze gaan vast weer helemaal uit hun dak dan.