Zo we zijn weer een dagje verder, de ontwikkelingen gaan nu best snel. De ochtendwandeling met de dames zit er weer op. Sinds een week lopen wij met Donna in de buurt van onze woning daar wij haar niet meer in en uit de auto willen laten springen in verband met het belasten van de gewrichten. We kunnen natuurlijk wel de loopplank gebruiken maar aangezien Jasmine ook loops is geworden kunnen we toch niet naar een losloopgebied toe.

Na de wandeling heb ik haar temperatuur wederom opgenomen zodat ik het verloop van de temperatuur kan volgen. Als de temperatuur zakt dan mag je er van uit gaan dat de bevalling aanstaande is.

Het eten heeft Donna  vanochtend laten staan en jullie raden het al Jasmine eet nu dus ook niet want de leider eet niet.

Wat mij gisteren al opviel is dat Donna geregeld op een vast plekje op het erf ging liggen waar ze normaal niet naar omkijkt. Het is een mooi schuilplekje achter de ladder die daar op dit moment staat. Het holletje voor madam en haar pups zullen we maar zeggen. En Jasmine houdt alles in de gaten en ligt op wacht.

DSC_1086

DSC_1087