Vandaag was een drukke dag, vanochtend was er een afspraak met Jasmine (Laika) bij de dierenarts om progesteron te laten prikken.  Jasmine is loops geworden, eerder dan verwacht, dit heeft vast te maken met de dracht van Donna. Jasmine is de vorige loopsheid gedekt maar was toen helaas leeg gebleven. Inmiddels is de progesteron waarde bekend en zij zal morgen gedekt worden door Potok van ’t Rijkenspark.

Donna is ook meegeweest naar de dierenarts om haar te laten wegen en voor een psychologisch effect dat de dierenarts ook leuk kan zijn. Lekkere koekjes krijgen en alleen maar toekijken hoe de dierenarts bloed bij Jasmine afnam.

P1050578

Donna op de weegschaal.

Als je dan binnenkort op bezoek ga bij een hele lieve vriend van je dan moet je natuurlijk wel je mooiste kleren aantrekken. Daarom ging het vrouwtje met Jasmine naar een trimsalon om haar zelf te wassen en te fohnen. Ik zie er dan ook weer tip top uit en verlang ontzettend naar mijn grote vriend Potok.

P1050580

Jasmine in bad.

 

P1050581

Lekker hoor dat wassen vrouwtje.