Naast een stoommachine en een piepapparaat probeer ik deze blog te vullen.

Normaal gesproken sta ik rond een uur of zes op maar deze ochtend had mijn man mij laten liggen daar ik gisteren niet helemaal fit was. Nietsvermoedend kwam ik beneden en wat ik daar aantrof was een grote puinhoop. De werpkist was een warboel, de kleden lagen verspreid door de kamer, alles wat los en vast lag had een beurt gehad. Zwarte pootafdrukken op de vloer ging ik volgen, ik leek wel een spoorzoeker, en jawel hoor Tante Donna had de buitendeur opgemaakt en had heerlijk een grote kuil gegraven in de tuin. Ja zo aan het eind van de dracht kan je deze taferelen verwachten maar toen ik die puinbak zag werd ik niet echt vrolijk. Stil heb ik alles aanschouwd omringd door de honden die ondertussen heerlijk door mij werden aangehaald. Op dit moment kan je toch niet boos worden want het is het natuurlijke gedrag.

Het was schoon!

DSC_1109

Diep gat zit achter de kerstboom

 

 

Na de ochtendmaaltijd, die Donna voor driekwart op at was het tijd voor de wandeling. Ze moest al heel snel haar behoefte doen, meerdere malen en het spoot er echt uit. Duidelijke tekenen dat het eind in zicht is. Onder het lopen werd ik getrakteert op piep/jank geluiden wat ze nooit doet. Het was dan ook een korte wandeling. Thuis gekomen ging dit gedrag gewoon door maar uiteindelijk is ze toch weer in slaap gevallen.