Slapen, eten, slapen, eten, ja zo kom je de dag wel door. Wassen doet mama, poepjes en plasjes opruimen doet mama. Puppies geniet maar lekker van deze tijd. Lekker piepend door de werpkist kruipen, soms hoor ik geluiden en dat lijkt echt op een woef, maar dat zal wel verbeelding zijn.

Moeder Donna verzorgt het zestal goed. Het is een ramp om Donna uit te laten want ze wil eigenlijk rechtsomkeer weer terug naar de pups. Maar ja, je zal toch je behoeften moeten doen.

Vandaag belde de dierenarts nog op om te vragen hoe het met moeder en de pups ging. Hoe de gewichten waren en of Donna wel at. Bijna alle pups waren aangekomen en die het iets minder hadden gedaan zijn als eerste aan de bar gelegd en zijn nu ook gestegen in gewicht. Donna had nog steeds geen zin om uit haar bak te gaan eten, maar een bak eten uit mijn hand voeren gaat er goed in. Ze heeft dan ook vandaag al twee bakken eten naar binnengewerkt. Trekt vanzelf wel weer bij, als het er maar in komt zeggen we dan.

DSC_0048

Heerlijk slapen.