We waren deze ochtend iets later met wegen en het bio sensor program uitvoeren. Donna vond het weer tijd om te voeden na de ochtendwandeling.

De pups zijn weer allemaal in gewicht aangekomen. Na het wegen doen we de 5 oefeningen van het bio sensor program en als afsluiting vandaag werden ze gestimuleerd om uit een speelgoed aanhanger met beer erin te kruipen. Vier pups hadden zoiets van wat is dit nu weer, beer afsnuffelen, wagentje besnuffelen (is hard plastic dus ander materiaal), oh we kunnen ook over de rand heen laten we dat maar doen. Een pup dacht bekijk het maar ik ga lekker liggen slapen geen flauwekul. Pup nummer 6 vond het nodig om te plassen en te poepen in de wagen. Dit is het eerste plasje wat ik zie en ook het eerste poepje en niet zo een klein beetje ook. Mama Donna had het ook in de gaten en de pup werd dan ook meteen grondig gewassen.

Nu is het weer slaaptijd en kunnen ze weer aan hun groei werken.