De pups hebben hun 1e injectie gekregen en een EU paspoort. Mijn buurvrouw heeft mij vandaag geholpen en daar ben ik haar erg dankbaar voor. De pups waren verdeeld over 2 benches en konden zo weliswaar netaan achter in de auto. Onderweg hebben zij ons getrakteerd op alle geluiden die een pup kunnen maken, wat een kabaal. Bij de dierenarts werden ze gecontroleerd en gewogen en daarna kregen ze de 1e injectie. Alle hondjes zijn goed bevonden. De dierenarts vond ze erg relaxed, ze lagen allemaal in de behandelkamer op de grond te slapen, hebben ook niet geplast of gepoept. De terugweg was weer een klaagzang en we waren dan ook weer blij dat we thuis waren. Vanmiddag krijgen ze nog een ontwormingspilletje.

Ze hebben even heerlijk gegeten en gedronken en ze liggen nu allemaal te slapen. Alleen de vraag is voor hoelang………..

De laatste drie opweg naar hun vertrouwde omgeving.