De pups spelen en slapen bijna de hele dag buiten. Ze vinden alles interessant en ontdekken steeds meer. Ze happen en bijten elkaar waar het maar kan en soms moeten ze echt even uit elkaar gehaald worden. Ze dagen elkaar heerlijk uit vergezeld van veel luidruchtigheid. Ze doen hoen behoefte heel veel buiten dat scheelt heel veel kranten kan ik wel zeggen.

Ze hebben nu door wanneer er eten voor ze klaar gemaakt wordt. Als de attributen gepakt worden gaan ze in een kring om ons heen zitten en worden wij getrakteerd op verschillende oerwoud geluiden. We geven ze in groepsjes van drie eten anders is de chaos niet te overzien.

Vannacht hebben ze de keuken omgetoverd tot een waar speelparadijs. Alles wat er te pakken viel hebben ze ook gepakt en zich daar heerlijk op uitgeleefd.

Als ik dit schrijf slapen er twee binnen en de anderen zijn nog heerlijk aan het ravotten buiten. Er staat bijna geen wind meer en de verlichting is aan. Ze kunnen zo van buiten naar binnen lopen, alle vrijheid voor ze.