Het was een onrustige nacht, Jasmine had problemen met Donna dat zij in de kamer sliep, bij elke beweging van Donna begon ze te pruttelen. Donna in de hal maar toen vonden de pups van Donna dat ze daar ook wilden zijn. Afijn hekje open en die waren daarna stil. Om drie uur begon een pupje van Jasmine veel lawaai te produceren en had bedacht dat deze wel eens wakker kon zijn tot 5 uur. Om kwart voor zes waren Dushy en Aida wakker, dus het was een kort nachtje.

De pups van Jasmine groeien als kool, ze drinken veel bij Jasmine maar gaan nu ook wat meer slapen. Ze kruipen de hele werpkist door om een lekker plekje te zoeken. Vanavond gaan we de nageltjes knippen en de bio sensor oefeningen doen ze heel goed. Jasmine neemt nu ook wat meer afstand van de pups zei het voor korte duur, maar dat is helemaal goed.

Afgelopen zaterdag zijn de pupjes naar de dierenarts geweest en hebben ze hun goedkeuring bevonden.

DSC_0560

Lekker even slapen met zijn allen.