De pups van Jasmine zijn al weer 9 daagjes oud, het gaat heel goed met ze. Ze wegen allemaal ruim 1300 gram en beginnen aardig rond te kruipen in de werkpkist met af en toe pogingen om op hun pootjes te gaan staan.

We hebben de vetbedden uit de kist gehaald, mama Jasmine liet duidelijk merken dat die veels te warm waren. Elke keer zorgde ze ervoor dat de vetbedden in een hoek gegraven werden en eigenlijk wilde ze daarmee zeggen weg ermee. Voor de veiligheid hebben wij ze dan ook verwijderd want de pupjes kunnen zomaar onder zo een hoopje vetbed gaan kruipen en dan is het leed niet te overzien.

Elke dag knuffelen wij heerlijk met ze en volgen we nog het bio sensor program. Oh wat zijn het toch een schatjes.

B nest 9 dagen

DSC_0571

Begley oefent het staan. 

 

 

 

 

DSC_0572

Dat kruipen is maar niets ik wil staan en lopen denkt Begley.