Afgelopen vrijdag zijn we met Dushy en Aida naar de stad geweest en hebben we het treinstation bezocht. Eerst met de lift naar boven, daarna door het station gewandeld, vervolgens met de roltrap naar het perron waar een aantal treinen stopten en weer wegreden. Met veel mensen even knuffelen en vervolgens de stad in. Een kleine wandeling met heel veel indrukken. Bruggetjes over, watervallen, veel soorten mensen en daarna weer naar huis. Kortom een geslaagd mini tripje.

Na een heerlijk nachtje, maar wel kort, mocht Dushy zaterdag met haar nieuwe baasjes mee. Een hele verandering voor haar maar ook weer voor Aida die haar laatste zusje ook moet missen nu. Wij wensen Dushy een gezond leven toe en heel veel plezier bij je nieuwe baasjes.

De nacht is Aida goed doorgekomen, ondanks het hevige onweer, de honden heb ik niet gehoord en we werden dan ook pas om 8 uur wakker. Nou ja wakker, lees meer bij de pups van Laika.