Vannacht hevig onweer, de grote honden en Aida sliepen gewoon door. De pups van Jasmine zijn in een fase beland dat ze de stembanden gaan testen. Wat een gepruttel vannacht, Jasmine denkt ik wil slapen en ik hoor het gewoon niet. Als wij beneden gingen kijken dan ging ze snel bij de pups liggen en was het weer stil. Maar dit was voor korte duur en het gejammer begon weer van voor af aan.

De pupjes gaan lopen, zitten, de kiesjes en tandjes komen door al met al veel reden om lawaai te produceren in deze nieuwe ontwikkelingsfase.

Ze komen nog steeds goed aan in gewicht en hun nieuwe speelgoed wordt helemaal afgesnuffeld. Ook hebben ze de uitgang van de werpkist ontdekt en dat is helemaal top want daar is veel meer te zien. Het zal dan ook niet lang meer duren voordat een pupje probeert over de rand te komen.