Wat zijn het toch een schatjes de pups van Jasmine. De pupjes die je zo vertederend kunnen aankijken, de pupjes die zo ontzettend van kroelen houden. De pupjes die je uitdagen om te spelen door nu al met hun pootjes te zwaaien zo van zullen we niet even doorgaan. Om te zien hoe ze al met speeltjes in hun bek rondlopen, elkaar uitdagen en elkaars speelgoed willen hebben. Geweldig om dit weer mee te maken.

Het trio is voor de 2e keer ontwormd en we hebben alvast een afspraak gemaakt bij de dierenarts voor hun 1e inenting.

Ze eten lekker zelfstandig, brokjes en vlees, ze zijn er gek op. Als mama Jasmine langskomt drinken ze nog lekker bij haar en in de nacht slaapt Jasmine samen met de pups.

Het zijn luxe pupjes, ze hebben zo af en toe drie mama’s. Jasmine die hun voorziet van lekkere moedermelk, hun likt en wast en de boel schoonhoudt. Donna die regelmatig inspectie houdt of alles wel in orde is en anders een handje helpt. En natuurlijk onze kleine Aida, die met de pupjes wilt spelen, de kluifjes afpakt, de plas en poep bak soms nog als haar eigen bak beschouwt en soms heerlijk bij ze gaat slapen.

Er valt dus veel te beleven wat het nodige werk met zich meebrengt maar waar wij met volle teugen van genieten.

We hopen dat de pups zich straks meer dan welkom voelen bij hun nieuwe baasjes.

DSC_0773

Jasmine, Berrigan, Aida, Donna