Ons trio begroet ons uitbundig als we uit bed komen, gevolgd door Jasmine en Donna en uiteraard Aida. Als de rust wedergekeerd is gaan we meestal even rustig spelen, kluiven of gewoon nog wat rusten. Maar vanochtend was het anders. Begley vond het geen goed idee dat hij in de speelruimte was en wou graag bij ons zitten. Nou ja zitten, hij wou gewoon de boel gaan verkennen. Van de kamer ging hij de hal in en daarna naar de keuken om daar gezellig met Aida te rommelen. (normaal nemen wij foto’s met een flitser op de camera, die zat er nu niet op vandaar dat je de ogen zie oplichten. Aida was deze flits niet gewend en blafte er tegen).

DSC_0816

 

 

 

 

 

Ja en toen was het etenstijd. De pupjes krijgen normaal gesproken eten in de speelruimte maar Begley sloot zich bij het klaarmaken van het eten aan bij de andere honden en had bedacht dat hij ook wel samen met hun kon eten.

DSC_0817