Donna (Dara v. Sharel) is de eerste volle nacht samen met haar zes pups voortreffelijk goed doorgekomen. De zesling, 4 reutjes en 2 teefjes wogen bij hun geboorte tussen de 510 en 610 gram. Mooie, grote en zware pups en vooral heel zoete pups. Vannacht hebben wij bij de werpkist geslapen en wonder boven wonder is het slapen ook nog aardig gelukt. Een paar keer een pup bij de moeder gelegd en Donna een keer uitgelaten om haar behoefte te doen. Kortom we zijn trots op Donna en ons zestal.

Vanochtend de pups gewogen en op een na zijn ze allemaal behoorlijk aangekomen. Dit kan ook eigenlijk niet anders want de hele nacht hebben ze bij mama liggen drinken, wat een kleine zuiplapjes zijn het.

DSC_0312

Donna is een hele lieve en zorgzame moeder. Ze heeft zelf alweer gegeten en uiteraard gedronken. Ze is zo zorgzaam dat ze het eten in de werpkist aangeboden wil krijgen want als goede moeder laat je natuurlijk je pups niet alleen om twee stappen verder dan de kist te eten. Dit gaat straks allemaal weer over maar is zo vertederend om te zien.