Vanochtend zijn de pups weer gewogen, ze doen het heel netjes. Wat gaat de tijd toch snel want ze zijn alweer twee weekjes oud. Vandaag zijn ze dan ook voor de 1e keer ontwormd. Het is goed opletten dat ze de wormtabletjes wel doorslikken want ze kunnen je echt voor de gek houden. Maar alles is goed gegaan, ze hebben de tabletjes netjes doorgeslikt. Met 4,6 en 8 weken worden ze nog een keer ontwormd.

De hele ochtend hebben ze heerlijk liggen slapen en mama Donna ook, trouwens die kan ook wel wat rust gebruiken. Terwijl ik heerlijk zat te genieten van de pups met mijn fotocamera in de hand zag ik dat sommige pupjes al netjes gingen zitten om een plasje te doen. We zullen als we morgen de werpkist weer verschonen maar even een andere indeling maken zodat ze alvast kunnen wennen aan de kranten.  Opeens kwam moeders weer aangelopen, keek in de werpkist en was op weg om de plekjes waar geplast was schoon te likken, te poetsen. De pups dachten hier duidelijk heel anders over en dat lieten ze wel heel duidelijk merken. Het filmpje hiervan is te zien door op onderstaande link te klikken.

 

Eigenlijk kwam Donna alleen om iets te poetsen maar het werd wel erg chaotisch