Het is alweer enkele weken geleden dat je de werpkist naar beneden, in ons geval dan, liet halen om deze voor de drachtige dame klaar te zetten. Hoe een heerlijk moment is dat, een rijk gevoel, heerlijk weer pups in huis en dat gevoel wordt steeds groter naarmate de geboorte nadert. En dan is het moment alweer daar dat je de werpkist weer naar boven laat brengen. Wat een heerlijk gevoel, de pups doen het uitstekend, ze groeien goed, beginnen zelfstandig te worden, zij zijn de werpkist ontgroeid vinden ze zelf. Kortom een groot gedeelte vanaf het begin van de dekking tot aan het naar hun nieuwe baasjes gaan zit er al weer op. Wat gaat de tijd toch snel.

De pups gaan hun nieuwe omgeving ontdekken, zoeken een eigen vertrouwd plekje en vinden het reuze interessant om alles te volgen wat iedereen hier in huis doet. Maar zeker in het begin willen ze dat wel allemaal maar het is ontzettend vermoeiend dus ze vallen zo weer in slaap.

De komende weken, worden drukke weken dus slaap maar lekker.

DSC_0281