De grote volksverhuizing is begonnen. De hondjes gaven duidelijk aan niet meer in de speelruimte te willen vertoeven maar hun wereld te vergroten. De kennelpanelen zijn opgeruimd en verplaatst naar buiten, het zeil gaat de huiskamer uit en de eettafel en stoelen komen weer terug. Tja, er gaat weer een nieuwe fase van start voor de pupjes.

De hal, de keuken en buiten wordt hun nieuwe verblijf. Aan het buiten zijn hebben ze al kunnen wennen maar hun ruimte zal nu ook weer vergroot worden. De keuken krijgen ze ook als verblijf erbij en zullen zo aan de dagelijkse gang van zaken gaan wennen. Ze kunnen zelf vrij in en uit lopen.

Op dit moment is het droog maar het waait hard, vanochtend regende het maar niets weerhoud de pups ervan om heerlijk naar buiten te gaan. Vanavond worden weer getrakteerd op harde muziek en dan zeker de basgeluiden van Dutch Valley want de wind staat onze kant op.

Nu maar hopen dat de weergoden de komende weken nog een beetje clementie met de pupjes hebben zodat ze heerlijk buiten kunnen vertoeven.

Dinsdagavond gaat het spannend worden voor het zestal, ze gaan dan met de auto mee naar de dierenarts voor hun eerste injectie. Een autoritje van ruim een half uur heen en dan weer terug. Woensdag komt de Raad van Beheer voor de pupjes langs en dan worden ze gechipt. Spannende dagen.

DSC_0627