Wat zijn het toch een heerlijke pups. Vanmiddag zat ik heerlijk bij ze, lekker spelen en opeens ging er een voor de deur staan te blaffen. Het was heel slecht weer buiten maar toch de deur maar open gedaan en hondje ging naar buiten om daar een grote boodschap te doen. Zo knap. Later volgde er nog een pupje maar die blafte niet maar ging rondjes draaien en kwam hard rennend naar mij toe.

Vanavond waren ze terwijl het droog was even aan het buiten spelen. Opeens werd het heel slecht en de hondjes riep ik binnen. Ze kwamen allemaal binnen staan maar plots gingen er twee weer naar buiten terwijl het met bakken naar beneden kwam. Wat gaan die nu doen dacht ik, je raad het nooit, ze waren hun kluif vergeten en die moesten ze toch even ophalen. Jullie raden het al, de hondjes waren daarna doorweekt.